BCR Asigurări de Viaţă şi-a bugetat vânzări de 308 milioane de lei în 2017, în creştere cu 24%

9 mai 2017 Autor: Anelis Baciu

Primele două firme de pe piaţa asigurărilor, NN Asigurări şi BCR Asigurări de Viaţă, controlează peste 54% din subscrierile totale.
 
BCR Asigurări de Viaţă, companie controlată de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG), şi-a bugetat prime brute subscrise de 307,7 milioane de lei (68 mil. euro) în acest an, în creştere cu aproximativ 24% faţă de 2016, potrivit informaţiilor transmise de companie pentru anuarul ZF - Cei mai mari jucători din economie. Creşterea bugetată de BCR Viaţă în acest an este semnificativă şi sugerează că asigurătorul vrea să recupereze terenul pierdut în 2016, când primele brute subscrise s-au redus cu circa 5%.
 
Pe de altă parte, profitul net pentru acest an este estimat la 23,8 milioane de lei, în uşoară scădere faţă 2016. BCR Viaţă a încheiat anul trecut cu un profit net de 25 milioane de lei, cu 15% mai mare decât rezultatul net înregistrat în 2015.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.05.2017

 
Cuvinte cheie:
bcr asigurari
, viata
, crestere
, vanzari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide