Bănci și Asigurări

BCR deschide o unitate digitală în Bucureşti în care clienţii pot apela la consiliere video

BCR deschide o unitate digitală în Bucureşti în care...

Autor: Liviu Popescu

27.01.2016, 13:32 1041

BCR, cel mai mare jucător din sistem în funcţie de active şi număr de clienţi, a deschis în Piaţa Victoriei din Capitală o unitate digitală în care clienţii pot interacţiona cu produsele bancare prin metode precum consiliere video, masa cu ecran interactiv sau idesk- ecran informativ prin care clientul participă în mod direct împreună cu consilierul pentru identificarea soluţiilor financiare.

Video-consilierul este disponbil pentru clienţi după finalizarea programului cu publicul, printr-o sesiune video live care permite într-un mod interactiv transmiterea de informaţii şi simulări de calcul direct pe ecranul din faţa clientului.

Masa cu ecran interactiv este o tehnologie cu triplu rol de pre-consiliere, informare şi educare a clienţilor disponbilă şi ea 24/24. 

“Investim susţinut în agenţii, tehnologie şi oameni punând la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a testa şi de a înţelege serviciile bancare la un alt nivel. Aducem evoluţia tehnologiei şi interacţiunea umană de încredere într-un concept integrat de agenţie a viitorului. eXperience BCR – sucursala digitală va deveni un instrument major în strategia de educare a clienţilor pentru digital banking“, a afirmat Dana Demetrian, vicepeşedinte retail&private Banking din cadrul BCR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO