Bănci și Asigurări

BCR Locuinţe aduce pe piaţă un credit în lei cu dobândă fixă de 5,65% pe an pe toată perioada de derulare

BCR Locuinţe aduce pe piaţă un credit în lei cu...

Autor: Liviu Popescu

10.09.2015, 11:33 1194

BCR Locuinţe, una dintre cele două bănci specializate pe nişa de economisire-creditare în domeniul locativ, aruncă pe piaţă un credit în lei cu o dobândă fixă de 5,65% pe toată perioada de derulare a creditului. Finanţarea este destinată pentru activităţile de modernizare, reabilitate, consolidare, extindere locuinţă sau construcţie locuinţă.

Valoarea maximă a creditului este de 400.000 de lei (echivalentul a 90.000 euro), iar cea minimă de 22.000 de lei. Perioada pentru care se acordă creditul este de 15 ani, banca acceptând până la trei coplătitori interni şi/sau externi.

Reprezentanţii băncii spun că pentru obţinerea acestui tip de finanţare, clienţii nu sunt condiţionaţi de semnarea unui contract de economisire-creditare.

„Prin acest nou produs venim în întâmpinarea fiecărui om gospodar, care îşi doreşte îmbunătăţirea situaţiei locative, şi, în acelaşi timp, calculat, care îşi planifică bugetul familiei pe termen mai lung. Obţinerea acestui nou tip de credit nu condiţionează clienţii de semnarea unui contract de economisire-creditare”, a spus Carmen Schuster, preşedinte BCR Banca pentru Locuinţe.

Avansul în cazul creditelor care au ca destinaţie modernizarea, reabilitarea, extinderea si consolidarea, este de 0% în cazul creditelor mai mici de 88.000 lei şi de 20% în cazul creditelor mai mari de 88.000 lei. Pentru creditele care au ca destinaţie construcţia, avansul este de 25% din valoare de piaţă

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO