Bănci și Asigurări

BCR pune la bătaie 120 de posturi şi 100 de poziţii de internship, la Târgul Angajatori de Top

BCR pune la bătaie 120 de posturi şi 100 de poziţii de...

Autor: Mona Scarisoreanu

23.03.2017, 11:41 891

Cele 120 de poziţii deschise pentru recrutare de Banca Comercială Română (BCR) şi puse la dispoziţie la Târgul Angajatori de Top se adresează potenţialilor candidaţi cu studii superioare din Bucureşti, fiind promovate posturi din structura centrală a băncii, dar şi din reţeaua comercială din Capitală, se arată într-un comunicat al băncii.

Totodată, BCR recrutează aproximativ 100 de interni, în cel de-al 10-lea an de program dedicat de internship - Learn @BCR, o pondere importantă aici fiind poziţiile deschise în segmentul IT.

Poziţiile profesionale deschise de BCR în Bucureşti şi puse la dispoziţia candidaţilor la Târgul Angajatori de Top 2017: partener clienţi retail, partener servicii clienţi, private banker, manager relaţii corporate, analist financiar, specialist de risc, auditor, programator şi analist business intelligence.

Pe lângă pachetul de bază, aflat la standarde ce depăşesc media industriei, noilor angajaţi ai băncii li se oferă, ulterior, o serie de programe de training şi coaching, pentru integrare şi continuă dezvoltare profesională.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO