Bănci și Asigurări

BCR ţine deschis şi duminica, doar să vândă mai multe credite Prima casă

BCR ţine deschis şi duminica, doar să vândă mai multe credite Prima casă

Autor: Razvan Voican

15.02.2011, 12:19 403

BCR, cea mai mare bancă de pe piaţă, va aveaunităţi deschise în weekendurile 26 - 27 februarie şi 12 - 13martie, în încercarea de a impulsiona vânzările de crediteipotecare garantate de stat prin Prima casă 3.

BCR are 64 mil. euro pentruPrima Casă 3



Programul de lucru cu clienţii interesaţi va fi 9:00 - 13:00,interval în care consilierii băncii vor acorda informaţii pentruconstituirea dosarelor de credit. Este o acţiune fără precedent pepiaţa bancară, fiind pentru prima dată când o instituţie de creditţine agenţii deschise duminica. De asemenenea,clienţii care solicită credite Prima casă în perioada 14 februarie- 14 aprilie pot câştiga prin tragere la sorţi 10 vouchere de câte1.000 de euro pentru cumpărarea de electrocasnice de la Domo.

BCR a primit de la Fondul de Garantare a Creditelor cel mai mareplafon pentru Prima casă 3, în valoare de 64 mil. euro. Bancamizează pe acest produs pentru creşterea portofoliului de credite,atât timp cât riscul asumat este zero.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO