Bogdan Neacşu a plecat de la Garanti pentru funcţia de director executiv pe risc la Banca Carpatica

21 apr 2017 Autor: Anelis Baciu

Bogdan Neacşu, care în ultimii doi ani a ocupat funcţia de vicepreşedinte responsabil cu divizia de risc în cadrul Garanti Bank, a fost numit în funcţia de director executiv al diviziei de risc al Băncii Comerciale Carpatica şi membru al Comitetului Directorilor cu un mandat de patru ani. Bogdan Neacşu îşi va exercita atribuţiile în cadrul Băncii Comerciale Carpatica odată cu obţinerea aprobării din partea BNR.

Bogdan Neacşu, 37 de ani, şi-a început cariera în sectorul bancar în 2005 la Direcţia de Reglementare şi Autorizare din cadrul BNR pentru ca în 2007 să plece la BRD. În 2009 a trecut la Volksbank, unde iniţial a lucrat la risc, iar apoi a devenit vicepreşedinte pe zona de corporate.

După preluarea Volksbank de către Banca Transilvania, el a trecut de pe corporate din nou pe risc. La scurt timp însă a primit o ofertă din partea turcilor de la Garanti pe care a acceptat-o după o lună de discuţii. Neacşu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.04.2017

 
Cuvinte cheie:
Garanti
, carpatica
, risc
, functie
, director
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide