Bănci și Asigurări

Bogdan Speteanu, BCR Leasing: Obiectivul nostru este să creştem cu peste 15% în acest an

Bogdan Speteanu, director general al BCR Leasing, susţine că are ca obiectiv ca firma să crească mai repede decât piaţa

Bogdan Speteanu, director general al BCR Leasing, susţine că are ca obiectiv ca firma să crească mai repede decât piaţa

Autor: Anelis Baciu

15.01.2016, 00:00 205
BCR Leasing, unul din principalii jucători din piaţa leasingului financiar, şi-a bugetat pentru acest an o creştere de peste 15% a volumului finanţărilor acordate de la un nivel de aproape150 mil. euro anul trecut.
 
„Suntem optimişti în privinţa evoluţiei BCR Leasing în 2016. Ca şi anul trecut, ne vom concentra în special pe dezvoltarea de business, având ca obiectiv să creştem mai repede decât piaţa. Sperăm ca volumele nou finanţate în piaţă să crească cu circa 10%-15% faţă de finalul lui 2015“, a declarat Bogdan Speteanu, director general al BCR Leasing.
 
BCR Leasing a crescut spectaculos anul trecut, cu un ritm de circa 80%, în condiţiile în care compania şi-a activat distribuţia prin intermediul agenţiilor bancare ale BCR, grup din care face parte. Aproximativ două treimi din vânzările BCR Leasing vin prin bancă, iar compania intenţionează să păstreze această structură.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO