ZF 24

BRCI, cea mai nouă bancă, şi-a luat şefă pe private banking de la BCR

Foto Octav Ganea

Foto Octav Ganea

Autor: Razvan Voican

18.03.2014, 00:00 13054

Banca Română de Credite şi Investiţii (BRCI), noua bancă înfiinţată pe scheletul ATE Bank şi care încă aşteaptă să-i fie înregistrat numele în registrul instituţiilor de credit de la BNR, a recrutat-o pentru poziţia de head of private banking pe Andra Mihăilescu, fosta şefă pe Bucureşti a diviziei de private banking din BCR. Ea a lucrat pentru BCR patru ani, venind în 2010 de la OTP Bank, unde fusese director pe private banking. Prima parte a carierei şi-a desfăşurat-o la ING şi la fosta ABN Amro.

BRCI intenţionează să-şi concentreze serviciile pentru persoane fizice pe zona clienţilor care vin cu cel puţin 10.000 de euro şi să dezvolte un segment de servicii de tipul private banking. Banca a recrutat mai mulţi bancheri tineri în conducerea executivă, alături de veteranul Marinel Burduja, care este director general, fiind cooptaţi Dorin Badea, Gabriel Arsene, Andrei Popovici şi Doru Petruţi.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.03.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO