Bănci și Asigurări

BRD atacă programul Prima casă: credit cu avans de 15% şi o dobândă, Robor +2,25%

Valoarea finanţării care poate fi obţinută cu ajutorul noului credit este între 10.000 şi 100.000 de euro, echivalent lei, pe maximum 30 de ani.

Valoarea finanţării care poate fi obţinută cu ajutorul noului credit este între 10.000 şi 100.000 de euro, echivalent lei, pe maximum 30 de ani.

Autor: Roxana Rosu

31.03.2017, 00:06 6908
BRD lansează o nouă ofertă de creditare imo­biliară adresată clienţilor care doresc să-şi achiziţioneze sau să-şi con­struiască prin credit o primă lo­cu­inţă, o alternativă la Prima casă, noul îm­prumut având un avans minim de 15%, la o dobândă Robor 3M + 2,25%. Împrumu­tu­rile se adresează exclusiv clienţilor care înca­sea­ză sau urmează să încaseze venitul în cont BRD.
 
Pentru a accesa noul produs, ei nu trebuie să deţină în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul sau soţia nicio locuinţă, indiferent de modul şi momentul în care a fost dobândită.
 
Creditul „La Casa Mea“ a fost creat an­tici­pând încheierea progra­mului gu­vernamental, stra­tegia Mi­nis­terului Fi­nan­ţelor prevăzând di­mi­nuarea gra­du­ală a fondurilor alocate pla­fonului de garantare în următorii 5 ani.
 
Oficialii BRD anunţau încă de la în­ceputul anului că se pregătesc să re­nunţe la garanţia supli­mentară solici­ta­tă la creditele ipotecare cu avans de 15%, soluţie pe care a introdus-o anul trecut pe fondul incertitudinilor legate de legea dării în plată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO