BRD-Groupe Société Générale şi UniCredit Bank acordă A&D Pharma un credit de peste 177 mil. euro

16 iun 2017 Autor: Cristina Bellu

BRD - Groupe Société Générale şi UniCredit Bank acordă grupului far­ma­ceutic A&D Pharma un credit sindi­ca­lizat în valoare totală de peste 177 mi­lioa­ne de euro, informează BRD.

A&D Pharma, cel mai mare grup far­maceutic din România, fondat în 1994, operează trei linii de business: Mediplus Exim în domeniul dis­tri­buţiei de produse far­maceutice, Sensiblu, retail farmaceutic, pre­cum şi linia de bu­siness Marke­ting & Sales, care oferă ser­vi­cii producătorilor in­ter­naţionali de medi­ca­men­te, în zona Euro­pei Centrale şi de Est.

Finanţarea, acor­da­tă pentru o perioadă de cinci ani, este de tip „club loan“, fie­care dintre in­sti­tuţiile finan­ciare par­ticipând cu o suma egală, de 88,6 mi­lioa­ne de euro. Tranzacţia a fost aran­jată în comun de cele două bănci, BRD şi UniCredit Bank fiind aranjori principali man­dataţi. BRD şi-a asumat rolul de coordonator al documentaţiei de credit, iar UniCredit Bank rolurile de agent de facilitate şi agent de garanţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.06.2017

 
Cuvinte cheie:
brd
, credit
, farma
, unicredit
, societe generale
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide