Bănci și Asigurări

BRD-Groupe Société Générale şi UniCredit Bank acordă A&D Pharma un credit de peste 177 mil. euro

BRD-Groupe Société Générale şi UniCredit Bank...

Autor: Cristina Bellu

16.06.2017, 00:05 358

BRD - Groupe Société Générale şi UniCredit Bank acordă grupului far­ma­ceutic A&D Pharma un credit sindi­ca­lizat în valoare totală de peste 177 mi­lioa­ne de euro, informează BRD.

A&D Pharma, cel mai mare grup far­maceutic din România, fondat în 1994, operează trei linii de business: Mediplus Exim în domeniul dis­tri­buţiei de produse far­maceutice, Sensiblu, retail farmaceutic, pre­cum şi linia de bu­siness Marke­ting & Sales, care oferă ser­vi­cii producătorilor in­ter­naţionali de medi­ca­men­te, în zona Euro­pei Centrale şi de Est.

Finanţarea, acor­da­tă pentru o perioadă de cinci ani, este de tip „club loan“, fie­care dintre in­sti­tuţiile finan­ciare par­ticipând cu o suma egală, de 88,6 mi­lioa­ne de euro. Tranzacţia a fost aran­jată în comun de cele două bănci, BRD şi UniCredit Bank fiind aranjori principali man­dataţi. BRD şi-a asumat rolul de coordonator al documentaţiei de credit, iar UniCredit Bank rolurile de agent de facilitate şi agent de garanţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO