Bănci și Asigurări

BRD îşi tentează clienţii cu credite de consum în lei cu dobândă efectivă de 13% pe an

BRD îşi tentează clienţii cu credite de consum în...

Autor: Anelis Baciu

24.10.2013, 20:23 409

BRD, a doua bancă din sistem în funcţie de valoarea activelor deţinute, vinde până la sfârşitul anului credite de nevoi personale în lei cu o dobândă anuală efectivă de 13,1% pe an. Dobânda nominală este de 6,5% pe an. Clienţii care îşi încasează veniturile într-un cont deschis la BRD primesc o reducere suplimentară a dobânzii de 10%, adică 0,65 puncte procentuale. Pe lângă dobânda nominală, banca percepe un comision de analiză a dosarului de 200 de lei şi un comision lunar de administrare de 0,4% aplicat la soldul împrumutului.

WikiZF: Profilul companiei BRD

Clienţii au posibilitatea de a alege formula de creditare şi pot opta pentru rambursare în rate constante sau descrescătoare. Valoarea maximă a creditului este de 65.000 de lei, iar perioada de rambursare maximă este de cinci ani. Un client care îşi încasează veniturile la BRD şi care accesează un credit în valoare de 15.000 lei cu o maturitate de 5 ani plăteşte o rată lunară de 364 de lei. La sfârşitul perioadei de creditare clientul rambursează băncii aproape 20.000 de lei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO