Bănci și Asigurări

Carmen Maftei preia „fraiele“ HR-ului băncii americane Citi şi pentru Cehia şi Slovacia

Carmen Maftei preia „fraiele“ HR-ului băncii...

Autor: Corina Mirea

24.02.2016, 00:00 780

Americanii de la Citi, care se apropie de topul celor mai mari zece bănci de pe plan local, au promovat-o pe Carmen Maftei la conducerea politicilor de HR ale subsidiarelor din Cehia şi Slovacia. Până nu de mult, ea gestiona departamentele de resurse umane din România şi Bulgaria. Astfel că, din noul rol, ea va coordona toate cele patru ţări. 

Carmen Maftei lucrează pentru americanii de la Citi de mai bine de zece ani. „Din 2009 până astăzi, ea a ocupat funcţia de director resurse Umane pentru Citi România, în 2013 a preluat şi coordonarea Bulgariei, iar începând cu 2014 a preluat şi un rol de coordonator regional resurse umane pentru diviziile de persoane juridice şi operatiuni ale Citi în Europa Centrală şi de Est“, potrivit reprezentanţilor băncii care este activă în prezent în zona serviciilor corporate.

Absolventă a Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi, Carmen Maftei deţine o diplomă de masterat în resurse umane în cadrul aceleiaşi universităţi şi o certificare în resurse umane de la Cornell University. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO