Bănci și Asigurări

Ce planuri are Carmina Dragomir, noul CEO Metropolitan Life România: Ne-am bugetat o creştere organică de două cifre a afacerilor în acest an. Achiziţiile nu sunt o prioritate

Carmina Dragomir, CEO al Metropolitan Life România

Avem planuri ambiţioase de recrutare pe zona de vânzări directe. Am implementat un program prin intermediul căruia creştem manageri de agenţie într-un an, în conditiile în care în mod uzual este nevoie în medie de 4-5 ani pentru a forma un manager.

Carmina Dragomir, CEO al Metropolitan Life România Avem planuri ambiţioase de recrutare pe zona de vânzări directe. Am implementat un program prin intermediul căruia creştem manageri de agenţie într-un an, în conditiile în care în mod uzual este nevoie în medie de 4-5 ani pentru a forma un manager.

Autor: Anelis Baciu

19.04.2018, 00:08 1172

Metropolitan Life este al treilea cel mai mare asigurător de viaţă din România, cu prime subscrise de peste 280 mil. lei în 2017, plus 13%.

Metropolitan Life, sucursala lo­cală a grupului american MetLife, cu venituri de peste 60 mld. de dolari anul tre­cut, şi-a bugetat o creştere de două cifre a vân­zărilor de asigurări în acest an, a spus într-un inter­­viu ZF Carmina Dragomir, exe­cu­tivul care a preluat conducerea Metro­politan Life la începutul lunii octombrie a anu­lui trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO