Bănci și Asigurări

CEC Bank intră pe nişa creditelor pentru studii postuniversitare

CEC Bank intră pe nişa creditelor pentru studii postuniversitare

Autor: Ciprian Botea

19.04.2012, 00:02 911

CEC Bank, singura bancă de top rămasă în portofoliul statului, caută clienţi în rândul absolvenţilor de studii universitare care au nevoie de finanţare pentru a urma cursuri de perfecţionare, recalificare, doctorat sau pentru a urma cursurile unei a doua facultăţi. Clienţii care aplică pentru acest credit trebuie să facă dovada că au fost acceptaţi la studii postuniversitare de către o universitate acreditată din ţară sau străinătate.

"Prin acest produs continuăm strategia de extindere a gamei de produse şi totodată de atragere de noi clienţi", a declarat Radu Gheţea, preşedintele băncii. Creditul este acordat în lei pe o perioadă maximă de 7 ani şi are dobândă variabilă de 8,5% pe an la care se adaugă un comision de analiză a dosarului de 100 de lei şi un comision de administrare de 0,3% aplicat la soldul creditului. Suma maximă care poate fi împrumutată este de 65.000 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO