Bănci și Asigurări

CEC Bank prelungeşte campania la creditele pentru firme destinate proiectelor cu fonduri UE

CEC Bank prelungeşte campania la creditele pentru firme...

Autor: Mona Scarisoreanu

06.03.2017, 10:45 315

CEC Bank prelungeşte până la data de 30.06.2017 campania promoţională la creditele de investiţii în lei destinate persoanelor juridice. Campania vizează creditul pentru investiţii, linia de credite pentru investiţii standard, creditele dedicate finanţării proiectelor de investiţii prin fonduri europene şi creditele de investiţii din surse atrase de la Banca Europeană de Investiţii (BEI), se anunţă într-un comunicat al băncii.

Produsele incluse în campanie beneficiază de următoarele beneficii suplimentare:

• reducerea marjelor de dobândă - dobânzi începând cu 3,10%;

• eliminarea comisionului de analiză pentru solicitările de refinanţare aferente produselor din cadrul campaniei, înregistrate începând cu data 01.03.2017;

• extinderea perioadei de creditare până la 15 ani, pentru unele produse din campanie;

• includerea în soldul creditelor a comisioanelor de refinanţare, în cazul refinanţării creditelor de investiţii aflate în derulare la alte bănci, pentru unele produse din campanie.

Clienţii CEC Bank beneficiază de consultanţă gratuită în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a creditelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO