Cine este Horia Manda, omul care a adus injecţii de capital la Banca Carpatica, şi ce fonduri administrează

1 feb 2016 Autor: Claudia Medrega

Horia Manda, 55 de ani, omul de afaceri care s-a aplecat de-a lungul anilor şi asupra tranzacţiilor din sectorul financiar-bancar, a reuşit să aducă o nouă bancă în portofoliul fondurilor pe care le administrează, făcând indirect o infuzie de capital la Banca Carpatica, prin intermediul Nextebank - aflată în curtea fondului de investiţii Emerging Europe Accession. Apărut în 2010, acest fond are drept consultant investiţional fondul Axxess Capital, condus de Manda.

Din poziţia de managing director al Axxess Capital, companie care administrează fondurile Romanian-American Enterprise Fund (RAEF), Balkan Accession Fund (BAF) şi Emerging Europe Accession Fund, Manda coordonează întreg procesul investiţional, de la iniţiere până la semnarea tranzacţiilor, finanţa­rea şi administrarea investiţiilor de capital.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.02.2016

 
Cuvinte cheie:
Banca Carpatica
, administrare
, fonduri
, nextebank
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide