Bănci și Asigurări

CITR Group, fraţii Pavăl şi Dan Şucu vor sa investească în companiile româneşti în dificultate, printr-o platformă de investiţii numită ROCA

CITR Group, fraţii Pavăl şi Dan Şucu vor sa...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.03.2018, 12:44 1369

CITR Group a pus bazele unei platforme de investiţii din management pentru companiile româneşti aflate in dificultate financiara. Parteneri în aceasta iniţiativa sunt fraţii Pavăl - fondatorii reţelei de bricolaj Dedeman, omul de afaceri Dan Şucu şi compania Astra Rail Management, controlata de antreprenorul german Thomas Manns. Numele platformei este ROCA, sugerând concentrarea pe capitalul romanesc.

"Finanţarea nu este un credit, ci un parteneriat constând în aport la capital. Acest aport este limitat la maximum doua milioane de euro şi maximum 60% din companie", spune Rudolf Vizental, CEO al ROCA şi asociat al CITR Group.

Fraţii Pavăl au contribuit cu doua milioane de euro la capitalul social al ROCA, Dan Şucu a adus 500.000 de euro, iar Astra Rail Management a investit direct în divizia de investiţii a CITR Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO