Bănci și Asigurări

Compania de colectare creanţe Kruk suspendă temporar operaţiunilor de colectare amiabilă a cazurilor care întrunesc condiţiile de aplicare a legii dării în plată

Compania de colectare creanţe Kruk suspendă temporar...

Autor: Liviu Popescu

27.05.2016, 16:50 865

Compania poloneză de recuperare creanţe Kruk a decis să suspende acţiunile de colectare amiabilă pentru cazurile care întrunesc condiţiile de aplicare a legii dării în plată.

“Până în prezent, compania KRUK România a primit un număr foarte mic de notificări (câteva cazuri), dar a hotărât să suspende temporar acţiunile de colectare a cazurilor aflate în colectare amiabilă care întrunesc condiţiile de aplicare a legii dării în plată, fiind consecventă abordării sale orientată către client şi găsirii celei mai bune soluţii de rezolvare a situaţiei financiare a clienţilor”, se arată într-un comunicat al recuperatorului de creanţe.

De îndată ce cadrul procedural va fi clar definit, compania Kruk România îşi va adapta activităţile conform acestora, dovedind încă odată că este o companie decisă să acţioneze conform celor mai bune practici ale industriei de profil, respectând prevederile legislative în vigoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO