Bănci și Asigurări

Compania din România unde fiecare angajat produce 500.000 de lei pe an

Compania din România unde fiecare angajat produce...

Autor: Greta Bogdan

08.09.2015, 11:00 3232
Produsele de telecomunicaţii, componentele auto şi materiile prime pentru medicamente sunt cele mai importante trei categorii de mărfuri transportate pe cale aeriană de către compania AS World Cargo, un business românesc cu 28 de angajaţi şi afaceri de 14 mil. lei anual.
 
„Suntem un agent independent al majorităţii liniilor aeriene din România. Noi intermediem transportul aerian internaţional de marfă din România către alte ţări şi viceversa“, a spus Stelian Larga, proprietarul companiei la emisiunea de business ZF Live.
 
Majoritatea mărfurilor pe care le importă compania provin din Hong Kong şi din alte oraşe ale Chinei. De asemenea, Japonia este o altă piaţă de import pentru România din care AS World Cargo aduce jucării sau materii prime din industria textilă. Ponderea cererilor de import este de 80%, în timp ce exporturile reprezintă doar 20%.
 
Stelian Larga a mai explicat faptul că în România există multe firme care produc piese pentru nume cu rezonanţă internaţională.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO