Bănci și Asigurări

Crédit Agricole lansează primul card în valute multiple de pe piaţa locală

Crédit Agricole lansează primul card în valute...

Autor: Cristina Bellu

24.07.2017, 17:04 372

Crédit Agricole Bank România lansează pe piaţa locală Platinum Mastercard, un card de debit premium de tip contactless, care permite consumatorilor accesarea simultană a conturilor in euro, usd sau lei, prin debitarea contului respectiv.

"Suntem incantati de inovatia pe care o aducem pe piata locala, prin lansarea primului Platinum Mastercard cu mai multe valute. Avantajul cheie al acestui card este combinatia unica de servicii, beneficii si mobilitate care sustin un anumit stil de viata." a declarat Luc Beiso, CEO al Crédit Agricole Bank Romania.

Astfel, acest card devine un instrument ideal pentru orice persoană care lucrează în mai multe ţări sau care călătoreşte frecvent în străinătate. Platinum Mastercard oferă posesorilor accesul direct la plata in euro, usd sau lei prin debitarea contului valutar corespunzator.

"Lansarea unui card care facilitează şi accelerează plata unei tranzacţii, indiferent de monedă, răspunde aşteptărilor unui număr tot mai mare de consumatori dinamici, pentru care dezvoltam continuu soluţii de avangarda. Colaborarea noastra pentru lansarea noului Platinum Mastercard consolideaza parteneriatul dintre Mastercard si Crédit Agricole" a spus şi Cosmin Vladimirescu, Director General pentru Romania, la Mastercard.

Platinum Mastercard cu tehnologia CHIP & PIN este contactless, o caracteristica care ofera clientilor o utilizare facila si viteza mai mare pentru finalizarea unei tranzactii, dar poate fi utilizat si in mod traditional prin introducerea pin-ului.

In plus, pentru a acoperi mai multe din nevoile unei persoane care calatoreste frecvent, detinatorul unui card Platinum Mastercard de la Crédit Agricole Bank are acces si la alte beneficii, cum ar fi intrarea gratuita in saloanele Mastercard din aeroporturi, asigurare gratuita de calatorie si asistenta medicala in strainatate si prin intermediul programului Priceless Cities, la alte oferte exclusive in intreaga lume, oferte unice pentru membrii Mastercard.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO