Bănci și Asigurări

Credit Europe Bank a restituit primele sume clienţilor păgubiţi din Braşov, plăţile vor continua joi

12.08.2010, 10:29 19

Credit Europe Bank a restituit primele sume clienţilor ai cărorbani au dispărut din conturile deschise la sucursala din Braşov ainstituţiei de credit şi va continua plăţile în cursul zilei dejoi, a anunţat banca, citată de Mediafax.

"Comunicăm tuturor clienţilor Sucursalei Credit Europe BankBraşov, din Bd. Mihail Kogălniceanu Nr. 19, care au constatatefecturea unor tranzacţii neautorizate pe conturile lor, că bancava restitui acestora toate sumele de bani pentru care suntidentificate documente justificative", se arată în comunicatulbăncii.

Credit Europe Bank precizează că, deoarece tipologiaoperaţiunilor este diferită, instituţia bancară a demarat ocercetare internă şi, pe măsură ce tranzacţiile efectuate fărăacordul clienţilor sunt confirmate cu documente, se vor restituisumele de bani datorate.

Totodată, banca îşi asumă responsabilitatea restituirii sumelorrevendicate, subliniind că dispune de lichidităţile necesareonorării acestor plăţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO