Bănci și Asigurări

Credit Europe Bank îşi extinde reţeaua de sucursale în Bucureşti cu o nouă unitate în centrul comercial Sun Plaza

Credit Europe Bank îşi extinde reţeaua de sucursale...

Autor: Roxana Rosu

13.04.2018, 12:15 453

Credit Europe Bank România (CEB România), parte a grupului financiar olandez Credit Europe Bank, a deschis în luna martie o nouă sucursală în Sun Plaza, aceasta fiind a 23-a unitate deschisă într-un centru comercial.

„Am decis să deschidem o nouă unitate în Sun Plaza, un centru comercial important pentru capitală, într-o zonă cu mult potenţial de business, din dorinţa de a fi aproape de clienţii noştri actuali şi potenţiali”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Marketing Officer, Credit Europe Bank România.

Noua sucursală confirmă importanţa segmentului de retail, atât pentru bancă, cât şi pentru produsul CardAvantaj.

În România, Credit Europe Bank  asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 56 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial şi Comercial, devenind Finansbank (in anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO