Creditul de consum a pus frână creşterii. Stocul creditelor de consum în lei a crescut cu 400 mil. lei în septembrie, la jumătate faţă de august

14 nov 2017 Autor: Anelis Baciu

Creditele pentru consum asigură marje bune pentru bancheri, de circa 8-9 puncte procentuale peste indicatorul ROBOR la trei luni.
 
Băncile şi-au adăugat în portofolii credite de consum în lei în valoare de 400 milioane de lei în luna septembrie a acestui an, un nivel la jumătate faţă de luna anterioară, arată datele agregate de BNR.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.11.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, consum
, credit
, credite de consum
, august
, bancheri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide