Bănci și Asigurări

Cristian Fugaciu, CEO Marsh Romania, preia şi coordonarea operaţiunilor din Austria şi Ungaria

Cristian Fugaciu, CEO Marsh Romania, preia şi...

Autor: Roxana Rosu

22.01.2018, 16:34 714

Cristian Fugaciu, CEO Marsh Romania, a preluat, de la începutul acestui an, managementul Regiunii Centrale, fiind responsabil de operaţiunile din Austria, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovenia şi Croaţia.

“Sunt convins că o abordare unitară a operaţiunilor Marsh din cele şapte ţări din regiune va fi un avantaj pentru România. Faptul că activitatea Marsh din Regiunea Centrală este coordonată de la Bucureşti, alături de prezenţa în Executive Board la nivelul Regiunii CSEE, reprezintă un plus de valoare adăugată pentru clienţii noştri prin întărirea colaborării atât pe plan global dar şi cu ţările din regiune. Reuşim să oferim companiilor o servisare unitară şi acces la expertiza Marsh, întărite de creşterea puterii de negociere în avantajul clienţilor noştri. În România, de mai bine de 22 de ani reuşim să oferim acces la cele mai bune practici, produse, servicii şi soluţii inovative de management al riscului. Cu siguranţă, expertiza globală Marsh, aplicată unitar, în contextul specificului regional şi ţinând cont de potenţialul de creştere prezent în ţările din regiune, toate acestea, vor avea un impact pozitiv asupra clienţilor noştri din România.”, a spus Cristian Fugaciu, CEO Marsh Romania, Head of Central Region, CSEE. 

Regiunea Centrală cuprinde şapte dintre cele 17 ţări ce formează regiunea Central & South Eastern Europe (CSEE), din care mai fac parte Polonia, Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia, Estonia, Cipru, Grecia, Israel şi Turcia.

Cristian Fugaciu se află la conducerea Marsh din 2002, iar în 2014 şi-a extins  aria de responsabilitate în poziţia de coordonator al Southern Region, gestionând activitatea birourilor din România, Bulgaria, Serbia, Croaţia şi Slovenia. În acelaşi timp, Cristian Fugaciu este şi Membru al Executive Board la nivelul Central & South Eastern Europe.

Cristian Fugaciu va păstra în continuare poziţia de CEO Marsh Romania, operaţiunile locale Marsh fiind dintre cele mai importante şi mai dinamice dintre cele 17 ţări ale regiunii CSEE.

Alături de operaţiunile din România, de la Bucureşti vor fi coordonate birourile Marsh din: Austria, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Croaţia şi Slovenia.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO