Bănci și Asigurări

CryptoCoin PRO, compania românească de tranzacţionare a monedelor digitale, estimează tranzacţii de 20 mil.dolari în acest an şi de cinci ori mai mari în 2018

CryptoCoin PRO, compania românească de tranzacţionare...

Autor: Roxana Rosu

19.12.2017, 13:30 2245

CryptoCoin PRO, compania românească de tranzacţionare a monedelor digitale, estimează tranzacţii în valoare de peste 20 de milioane de dolari până la finalul acestui an, iar pentru 2018 îşi propune o creştere de minimum cinci ori a sumelor tranzacţionate.

Platforma a introdus recent şi plata cu cardul online, precum şi tranzacţionarea mai multor tipuri de monede virtuale, proiect derulat în parteneriat cu Netopia/mobilPay. În viitorul apropiat va fi disponibilă, pentru tranzacţii mai mici, şi plata prin SMS.

„În ultimele patru luni, am rulat un proiect-pilot, în cadrul căruia am procesat peste 10.000 de tranzacţii online cu cardurile de credit şi de debit. A fost necesară această perioadă pentru optimizarea proceselor de KYC (cunoaşterea clientului) şi AML (împotriva spălării banilor), similare cu cele folosite în industria bancară”, a declarat Valentin Socaci, CEO CryptoCoin PRO.

O altă noutate este că platforma oferă încă şapte monede virtuale pe lângă cele mai cunoscute, Bitcoin şi Ether. E vorba de Ethereum Classic, Monero, Litecoin, Dash, Ripple, Bitcoin Cash, IOTA.

„Dorim să oferim clienţilor noştri posibilitatea de a tranzacţiona nu doar Bitcoin şi Ether, ci şi alte monede virtuale foarte bine cotate pe piaţă. În felul acesta, acoperim o cerere din ce în ce mai mare pentru o gamă largă de monede’’, a adăugat Valentin Socaci.

Recent, compania a mai încheiat un parteneriat exclusiv cu agenţia imobiliară Cityland, în baza căruia clienţii vor putea cumpăra în premieră pe piaţa românească apartamente în Bitcoin.

Compania CryptoCoin PRO are nouă specialişti care operează din două puncte de lucru în ţară, la Iaşi şi Bucureşti, şi din încă două în Elveţia şi Canada. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO