Bănci și Asigurări

După fuziunea cu Carpatica, Patria Bank se mută din primăvară în Nusco Tower, într-un sediu nou

După fuziunea cu Carpatica, Patria Bank se mută din...

Autor: Claudia Medrega

16.01.2017, 00:06 18611

Patria Bank se va muta din primăvară, după finalizarea fuziunii cu Banca Carpatica, într-un sediu nou, în turnul Nusco Tower - o clădire bine cu­noscută din nordul Capitalei, banca închi­riind deja un spaţiu de apro­ximativ 3.000 metri pătraţi.

„Într-adevăr, vom consolida funcţiile centralei Patria Bank într-o locaţie nouă, în Nusco Tower. Spaţiul a fost deja în­chi­riat şi în primăvară ne vom muta (estimativ în luna aprilie)“, au confirmat pen­tru ZF reprezentanţii Pa­tria Bank. În plus, Patria Bank va deschide şi o nouă sucursală la par­­terul clădirii, con­stru­ită în noul concept de sucursală, potrivit in­for­maţiilor trans­mise.

Nusco Tower, situat la intersecţia străzii Barbu Văcă­rescu cu şoseaua Pi­pe­ra într-o zonă care are o ce­rere puternică din par­tea chiriaşilor, în special a com­­­paniilor multi­na­ţio­na­le, are o suprafaţă închi­ria­bilă de 23.000 mp. Clă­di­rea Nusco Tower a găzduit în trecut şi se­diul Volksbank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO