Bănci și Asigurări

Eugen Voicu, Certinvest: Am aflat cu surprindere, de pe site, despre anunţul ASF. Interesul nostru în zona asigurărilor de viaţă rămâne în picioare.

Eugen Voicu, acţionar şi fondator al Certinvest

Eugen Voicu, acţionar şi fondator al Certinvest

Autor: Anelis Baciu

03.07.2015, 17:28 1896

Decizia ASF de a nu aviza preluarea AXA Asigurări de către administartorul independent de fonduri Certinvest a luat prin surprindere conducerea societăţii care a aflat de respingerea tranzacţiei de pe site-ul autorităţii, a declarat la solicitarea ZF Eugen Voicu, acţionar şi fondator al Certinvest.

Am aflat cu surprindere, de pe site, despre anunţul ASF. Această tranzacţie este o oportunitate de creştere şi diversificare accelerată pentru consorţiul românesc Certinvest şi SIF III. Pentru noi, este o arie de interes strategic, în care am operat anterior, ca parte a grupului britanic Aviva. Considerăm că decizia ASF nu a luat în considerare toate elementele tranzacţiei, precum capitalizarea solidă a companiei la momentul transferului”.

 Eugen Voicu spune că „intersul Certinvest în piaţa asigurărilor de viaţă rămâne în picioare”, în ciuda deciziei nefavorabile a ASF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO