Eurolife a raportat un profit mai mic cu 10% în primul an de când a intrat în portofoliul canadienilor de la Fairfax

20 iun 2017 Autor: Anelis Baciu

Diviziile de asigurări de viaţă şi asigurări generale ale companiei de asigurări Eurolife au înregistrat anul trecut un profit cumulat de circa 4 milioane de lei, în scădere cu circa 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Eurolife Asigurări de Viaţă şi Eurolife Asigurări Generale au fost vândute anul trecut de către grupul bancar Eurobank canadienilor de la Fairfax Financial Holdings Limited şi OPG Commercial Holdings.Vânzarea operaţiunilor locale a făcut parte dintr-o tranzacţie la nivle global. În România businessul Eurolife, atât în asigurări generale, cât şi în asigurări de viaţă, este destul de mic. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Eurolife
, profit
, intrare
, portofoliu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide