Bănci și Asigurări

EvoMAG intră pe piaţa asigurărilor şi estimează vânzarea a 10.000 de poliţe de asigurare într-un an

EvoMAG intră pe piaţa asigurărilor şi estimează...

Autor: Anca Olteanu

26.07.2017, 00:00 185

Compania oferă poliţe de la opt asiguratori: Allianz Ţiriac Asigurări, Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group, Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance, Euroins România Asigurare – Reasigurare, Generali România Asigurare Reasigurare, Groupama Asigurări, Omniasig Vienna Insurance Group şi Uniqa Asigurări.

Livrarea poliţelor RCA se va efectua în mod gratuit, în cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii. În cazul în care clienţii optează pentru plata online, poliţa de asigurare intră în vigoare începând de a doua zi. În cazul plăţii ramburs, poliţa de asigurare va intra în vigoare după 5 zile, informează evoMAG.

Noua gamă de produse şi servicii din oferta evoMAG este dezvoltată în parteneriat cu Destine Broker de Asigurare.

evoMAG este un magazin online din România care comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări şi altele, care a realizat, anul trecut, o cifră de afaceri de aproximativ 22 de milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO