Bănci și Asigurări

EximBank finanţează Raiffeisen Leasing cu 70 de milioane de lei

EximBank finanţează Raiffeisen Leasing cu 70 de...

Autor: Mediafax

18.08.2016, 14:58 332

Facilitatea a fost acordată pentru o perioadă de 60 de luni, cu o perioadă de utilizare de 12 luni, iar pentru a garanta creditul, dobânda şi comsioanele aferen­te, Raiffeisen Bank International, ac­ţionarul Raiffeisen Leasing, a emis o scrisoare de garanţie, cu o scadenţă de 30 de zile de la data de expirare a faci­lităţii.

Totodată, a fost constituită o ipo­tecă asupra contului în lei al Raiffeisen Leasing deschis la EximBank.

"Anul acesta ne-am propus o abordare strategică mult mai dinamică pe segmentul întreprinderilor mici şi mijlocii şi de aceea încercăm să identificăm şi să valorificăm toate oportunităţile care ne permit să distribuim cât mai multe fonduri către această importantă zonă a economiei. Parteneriatul cu Raiffeisen Leasing completează competenţele EximBank, această colaborare permiţându-ne o finanţare indirectă semnificativă a IMM-urilor în condiţii de maximă eficienţă. EximBank are şi capacitatea şi disponibilitatea de a propune segmentului corporate un portofoliu de produse şi servicii la un nivel competitiv de preţ, atractive pentru toate companiile româneşti care îşi doresc să crească şi să facă performanţă, indiferent că vorbim despre IMM-uri sau corporaţiii", a declarat Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO