Bănci și Asigurări

Firmele pot să-şi deschidă cont online la Banca Transilvania după lansarea NEOcont pentru antreprenori

Firmele pot să-şi deschidă cont online la Banca...

Autor: Mircea Nica

04.06.2020, 00:03 1504

Banca Transilvania şi-a completat serviciul de deschidere a unui cont 100% online prin lansarea NEOcont pentru antreprenori. Astfel, companiile îşi pot deschide un cont curent de la distanţă prin orice dispozitiv, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

Serviciul de NEOcont pentru persoane juridice are acum două facilităţi online prin care antreprenorii îşi pot deschide un cont curent şi pot administra 100% online, cu cardul, contul de capital social. Pachetul disponibil în cadrul acestui serviciu oferă gratuitate la transferuri bancare între clienţii BT, dar şi produse şi servicii precum, un cont bancar care poate fi folosit imediat pentru plăţi şi încasări în lei sau valută. Pentru a deschide un cont de la distanţă, antreprenorii trebuie să aibă cartea de indentitate, actul constitutiv al firmei şi certificatul unic de înregistrare.

După ce sunt parcurşi paşii de pe site-ul BT, documentele trebuie încărcate digital, cu completarea unor informaţii despre antreprenor şi firmă. Ulterior, antreprenorii trebuie să apeleze video echipa de Customer Care prin accesarea unui link primit pe email, iar după alegerea pachetului de cont curent şi semnarea electronică, banca va trimite pe email documentele care confirmă deschiderea contului împreună cu informaţiile necesare. Banca Transilvania a lansat la începutul lunii aprilie serviciul NEOcont pentru persoane fizice şi un număr de 2.500 de conturi au fost deschise la bancă prin intermediul acestei opţiuni 100% online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO