Bănci și Asigurări

Fondul de Garantare a Asiguraţilor caută specialişti în IT

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Anelis Baciu

11.09.2015, 00:00 409

Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) angajează specialişti în IT pentru funcţiile de administrator baze de date şi inginer de sistem, care să fie disponibili imediat şi care sunt gata să accepte un contract pe o perioadă determinată de un an, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul instituţiei. Persoanele interesate trebuie să trimită până pe 13 septembrie la fond un CV în format european şi o scrisoare de intenţie.

ASF solicită candidaţilor studii superioare în IT, experienţă în domeniu, de preferat în companii de asigurări, dar şi un nivel avansat de limba engleză. Pe de altă parte, instituţia este pregătită să ofere un pachet salarial motivant şi oportunităţi de dezvoltare profesio­nală, potrivit anunţului. FGA a derulat până azi şi o campanie de recrutare de evaluatori de daună pentru o perioadă de şase luni.

Fondul încearcă în această perioadă să se organizeze şi să recruteze personal pentru a face faţă situaţiei create de falimentul Astra Asigurări. De altfel, ASF a aprobat regulamentul de organizare şi funcţionare a fondului, precum şi politica de recrutare şi selecţie pentru ocuparea posturilor din structura organizatorică a FGA. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO