Forte Partners pune la bătaie 20 mil. euro pentru clădirea The Bridge şi vrea un credit de 40 mil. euro

24 feb 2016 Autor: Bogdan Alecu

Vezi galeria foto Geo Mărgescu, fondator & CEO al Forte Partners: În viitor dorim să vindem aceste clădiri, modelul nostru de business este să cumpărăm terenul, construim, închiriem şi vindem, nu suntem investitori pe termen lung

Proiectul de la Carrefour Orhideea are o suprafaţă închiriabilă de 57.000 mp din care peste 36.000 mp în prima fază.

Consorţiul de investitori imobiliari Forte Partners a demarat lucrările de construcţii la proiectul de birouri The Bridge din zona podului Basarab, inves­tiţia pentru prima fază a complexului de birouri ridicându-se la 60 de milioane euro, respectiv 100 mil. euro.

În total proiectul are o suprafaţă închiriabilă de 57.000 mp din care peste 36.000 mp în prima şi 21.000 mp în a doua. Parcul de afaceri va fi ridicat pe Şoseaua Orhideelor 15, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, în două faze. Prima din ele constă într-o clădire cu două subsoluri, parter şi 10 etaje la care s-au demarat lucrările, în timp ce la a doua construcţia va începe după ce gradul de ocupare în prima ajunge al 50%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.02.2016

 
Cuvinte cheie:
cladire
, credit
, bataie
, proiect
, carrefour
, birouri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide