Bănci și Asigurări

Generali a promovat din interior un nou director de daune în locul lui Mădălin Roşu, plecat la Omniasig

Daniel Barabant

Daniel Barabant

Autor: Anelis Baciu

29.08.2014, 00:00 666

Funcţia de director al departamentului de daune din cadrul Generali, care rămăsese vacantă după plecarea lui Mădălin Roşu pe o poziţie de membru în directoratul Omniasig, a fost preluată de săptămâna aceasta de Daniel Barabant, care a coordonat anterior centrul de daune din Cluj-Napoca al asigurătorului.

Mădălin Roşu a condus departamentul de daune al Generali timp de şase ani. Barabant are o experienţă de 14 ani în domeniul asigurărilor şi lucrează în cadrul Generali din 2011. De-a lungul timpului el a fost trainer, manager al departamentului de subscriere, dar şi director de daune. Departamentul de daune condus de Barabant se află în subordinea diviziei de daune şi suport, coordonată de Veselin Danilovac.

Danilovac a fost numit membru al directoratului Generali la începutul acestui an. Generali deţine o cotă de 5,4% din piaţa asigurărilor şi a subscris prime de 438 de milioane de lei anul trecut, potrivit datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO