Bănci și Asigurări

Grecii de la Piraeus şi-au luat director general adjunct de la Raiffeisen

Mădălina Teodorescu
FOTO: Mediafax Foto

Mădălina Teodorescu FOTO: Mediafax Foto

Autor: Ciprian Botea

19.09.2014, 00:00 1872

Piraeus Bank, un jucător de talie medie din sistemul bancar cu acţionariat elen, a recrutat-o pentru poziţia de director general adjunct pe Mădălina Teodorescu, care fusese în ultimii şase ani director executiv responsabil cu vânzările de retail şi coordonarea reţelei de sucursale în cadrul Raiffeisen Bank.

Teodorescu, 40 de ani, lucra pentru austriecii de la Raiffeisen din 2002, înainte de a ajunge director executiv fiind şef al departamentului de VIP sales şi parteneriate strategice şi mai apoi ocupând funcţii de coordonare în zona de private lending. Ca mulţi bancheri, ea şi-a început cariera în cadrul fostei bănci de stat Bancorex, unde a fost manager de relaţii cu clienţii şi senior economist. Ulterior, a lucrat timp de doi ani pentru Citibank, unde s-a ocupat de produsele de e-business. Ea a absolvit Facultatea de relaţii economice internaţionale din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO