Grupul german Ergo infirmă vânzarea subsidiarei din România: Nu suntem angajaţi în nicio discuţie în legătură cu vânzarea subsidiarei din România, dar pentru companiile care nu pot atinge obiectivele, Ergo International poate lua în calcul o vânzare

16 apr 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Ergo Grup AG, grupul german din care fac parte Ergo Asigurări de Viaţă şi Ergo Asigurări Generale, a transmis către Ziarul Financiar că nu este angajat în nicio discuţie de vânzare a subsidiarei româneşti, dar afirmă în acelaşi timp că există posibilitatea vânzării unor subsidiare care nu se încadrează în obiectivele stabilite.

ZF a scris în 16 martie că Ergo Grup discută ieşirea de pe piaţa locală, la şapte ani de la intrare, exit-ul din România fiind parte a unui deal regional care cuprinde mai multe ţări din regiunea Europei de Est.

„Ergo Grup monitorizează permanent măsura în care activităţile noastre interna­ţionale aduc valoare semnificativă în ceea ce priveşte relevanţa strategică, poziţionarea şi atractivitatea pieţei. Pentru companiile care nu pot atinge aceste obiective clar definite fie pe termen scurt sau pe termen lung, Ergo International poate lua în considerare o vânzare. În prezent, Ergo Grup AG nu este angajat în nicio discuţie în legătură cu vânzarea subsidiarei din România”, au spus reprezentanţii Ergo Grup Germania.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.04.2018

 
Cuvinte cheie:
vanzare
, refuz
, romania
, grup
, discutie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide