Horia Braun, director de investiţii la NN Investment Cehia, a fost recrutat de BCR pentru poziţia de economist-şef

10 nov 2016 Autor: Anelis Baciu

BCR, cea mai mare bancă locală după ac­tive, îl va numi pe Horia Braun (39 de ani) pe poziţia de eco­nomist-şef şi direc­tor de cercetare, funcţie care era va­can­tă de aproape 8 luni după plecarea lui Radu Crăciun la condu­cerea BCR Pensii.

Aducerea lui Horia Braun poate pă­rea surprinzătoare, în condiţiile în care el fusese recent promovat în ca­drul NN Investment Parteners, pre­­luând recent funcţia de direc­tor de investiţii în Cehia. Horia Braun va prelua efectiv funcţia de econo­mist-şef la BCR de la 1 ianuarie 2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.11.2016

 
Cuvinte cheie:
Horia Braun
, NN Investment Cehia
, recrutare
, BCR
, economist-şef
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide