Bănci și Asigurări

Ionuţ Dumitru, ales preşedinte al Consiliului fiscal

Ionuţ Dumitru, ales preşedinte al Consiliului fiscal
12.07.2010, 15:48 201

Economistul - şef al Raiffeisen Bank, Ionuţ Dumitru, a fost alescu majoritate de voturi preşedinte al Consiliului fiscal, iar înfuncţia de vicepreşedinte a fost ales reprezentantul BNR, RăzvanStanca.

Consiliul fiscal s-a reunit luni pentru a-şi desemnapreşedintele şi vicepreşedintele, potrivit unui comunicat alautorităţii.

Consiliul fiscal este o autoritate independentă, compusă din 5membri cu experienţă în domeniul politicilor macroeconomice şibugetare, care va sprijini activitatea Guvernului şi aParlamentului în cadrul procesului de elaborare şi derulare apoliticilor fiscal-bugetare, pentru a asigura calitatea prognozelormacroeconomice care stau la baza proiecţiilor bugetare şi apoliticilor fiscal-bugetare pe termen mediu şi lung.

Din Consiliul Fiscal mai fac parte Silviu Şeitan, din parteaInstitutului Bancar Român, Lucian Liviu Albu (Academia Română) şiTatiana Moşteanu (ASE Bucureşti).


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO