Italienii de la Veneto Banca au schimbat discret şeful operaţiunilor din România

15 iun 2016 Autor: Anelis Baciu

Veneto Banca, sucursala locală a une­ia dintre celei mai mari bănci regio­na­le din Italia, şi-a schimbat la înce­pu­tul aces­tui an şeful, îl locul lui Alberto Mo­ri­ni, care a ocupat poziţia de director vre­me de doi ani, fiind numit Roberto Broggini.

Desemnarea lui Brog­gini la cârma su­cur­salei din România nu a fost anun­ţată în presă, procesul fiind unul discret. Po­trivit oficialilor băncii, Roberto Broggini a primit deja toate aprobările ne­cesare de la BNR. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.06.2016

 
Cuvinte cheie:
banca
, schimbare
, sef
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide