Bănci și Asigurări

Jurnaliştii ZF au fost premiaţi de Uniunea Asigurătorilor din România

Jurnaliştii ZF au fost premiaţi de Uniunea Asigurătorilor din România
14.06.2012, 00:03 329

Uniunea Naţională a Asigurătorilor şi Reasigurătorilor din România (UNSAR) i-a premiat ieri pe Ciprian Botea, Iulian Anghel şi Sorin Pâslaru, jurnalişti la Ziarul Financiar, pentru cel mai bun articol de presă despre asigurări în 2011: "Lovitură de teatru la CSA: un şef de sucursală, propulsat direct preşedinte", apărut în septembrie 2011.

În competiţie au fost 38 de articole de profil. Premiul a fost acordat în cadrul conferinţei UNSAR, prima reuniune de acest fel a celor mai mari companii de asigurări din România. Asociaţia pentru Promovarea Asigurărilor, Prefectura Bucureşti şi PAID - Poolul de Asigurare Împotriva Dezastrelor au primit premiul pentru educaţie în asigurări pentru campania "Protejează-ţi casa. Asigură-te!", Eureko Asigurări a primit premiul pentru cea mai bună campanie de responsabilitate socială pentru campania "Terapie prin zâmbet", iar Violeta Ciurel, director general al AXA Asigurări, a primit premiul pentru cea mai bună carte de asigurări publicată în perioada 2009-2011, şi anume "Asigurări şi Reasigurări - o perspectivă globală", Editura Rentrop & Straton, 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO