La ce să ne aşteptăm de la Groupama în acest an

22 ian 2016 Autor: Anelis Baciu

Groupama, al treilea cel mai mare asi­gurător local cu afaceri anuale de peste 150 mil. euro, va încerca cel mai pro­babil în acest an să-şi menţină busi­nessul pe profit după ce şi în anii trecuţi pro­fitabilitatea a fost principalul obiec­tiv al asigurătorului. Compania nu a anunţat încă rezultatul financiar aferent anu­lui trecut, însă cel mai probabil cifra este pozitivă. Trecerea pe profit a Grou­pa­ma a avut loc în 2014, când asi­gură­to­rul a raportat un rezultat de circa 4 mil. lei.
 
Pe lângă obţinerea de profit, un alt obiectiv al Groupama pentru 2016 va fi consolidarea afacerilor pe segmentul poliţelor auto facultative Casco, asigu­rări de locuinţe, dar şi dezvoltarea asigu­rărilor pentru persoane fizice, după cum au declarat în mai multe rânduri oficialii companiei. Asigurările de sănătate ar putea, totodată, să repre­zinte un punct focus pentru Grou­pama, mai ales în condiţiile majorării deduc­tibilităţii de la 250 de euro la 400 de euro atât pentru angajat, cât şi angajator.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.01.2016

 
Cuvinte cheie:
Groupama
, profit
, rezultat
, afaceri
, refuz
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide