La ce să ne aşteptăm de la UniCredit Leasing în acest an

26 ian 2016 Autor: Anelis Baciu

UniCredit Leasing, cea mai mare companie din piaţa leasingului financiar, ar putea avea ca obiectiv prin­cipal în acest an menţinerea cotei de piaţă şi implicit a poziţiei de lider, după ce de ani buni compania condusă de Antoaneta Curteanu este firma locală de leasing care a dat cele mai multe finanţări.
 
UniCredit Leasing deţine circa o cin­cime din piaţa de leasing, ceea ce înseamnă că anul trecut valoarea finan­ţărilor s-a situat la peste 300 de mi­lioane de euro. Menţinerea poziţiei de lider nu va fi un obicetiv dificil de atins de UniCredit Leasing, care se distanţează semnificativ de principalul competitor - compania independentă Impuls Lea­sing, cu afaceri de 155 de milioane de euro anul trecut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.01.2016

 
Cuvinte cheie:
unicredit
, crestere
, companie
, piata
, lider
, pozitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide