Bănci și Asigurări

Libra Bank a luat în vizor finanţarea proiectelor imobiliare

Libra Bank a luat în vizor finanţarea proiectelor...

Autor: Claudia Medrega

20.01.2016, 00:05 481
Libra Bank, un jucător de talie mică din sectorul bancar, parte a grupului american de investiţii New Century Hol­dings, a început anul ofensiv pe segmentul imobiliar, anun­ţând în decurs de doar câteva zile intenţia de a  finanţa două pr­oiecte imobiliare rezidenţiale în Cluj şi Braşov.
 
Săptămâna trecută, banca anunţa că finanţează cu 40 mil. lei (9 mil. euro) proiectul imobiliar Platinia construit pe tere­nul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca de către com­pa­niile Florisal şi Drusal controlate de familia Puşcaş, care a mai dez­voltat în centrul Clujului două ansambluri rezidenţiale cu un total de 175 de apartamente. Proiectul Platinia va avea pe pri­mele două niveluri un shopping mall care va însuma apro­xi­ma­tiv 13.000 de metri pătraţi de ma­ga­zi­ne, cafenele şi restau­ran­te. Ansam­blul va avea 320 de apar­ta­men­te cu 2, 3 şi 4 camere care vor fi fina­li­zate în septem­brie 2016, iar zona comercială în decembrie 2016.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO