Bănci și Asigurări

Liviu Stoicescu a fost desemnat director general la Carpatica Asig

Liviu Stoicescu a lucrat anterior cu Omniasig şi Astra Asigurări

Liviu Stoicescu a lucrat anterior cu Omniasig şi Astra Asigurări

Autor: Anelis Baciu

07.08.2015, 00:05 1828
Liviu Stoicescu, fost membru în directoratele Astra şi Omniasig, a fost propus pentru funcţia de director general al Carpatica Asig, în locul lui Sergiu Loghin, care a demisionat după mai puţin de un an la conducerea companiei, numirea sa fiind în acest moment în curs de autorizare la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), potrivit informaţiilor obţinute de ZF.
 
Asigurătorul controlat de omul de afaceri Ilie Carabulea se află în prezent în procedură de redresare financiară pe bază de plan.
 
Informaţia a fost confirmată de Stoicescu. „Am fost propus la conducerea executivă a Carpatica Asig, iar luni am fost la interviu la ASF. Aştept decizia care va veni cel mai devreme săptămâna viitoare, mai multe nu am de spus“, a declarat pentru ZF Liviu Stoicescu. El fusese recrutat de Astra, aflată în redresare financiară, în aprilie 2013, iar anterior fusese membru în board responsabil cu departamentul de asigurări auto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO