Bănci și Asigurări

Lucian Azoiţei, şeful Pazo Group: Pentru clienţii cu un anumit venit, avansul la credite imobiliare poate fi şi zero

Lucian Azoiţei, şeful Pazo Group: Pentru clienţii cu...

Autor: Greta Bogdan

27.09.2016, 00:07 4907

Pazo Group, dezvoltator imobiliar, are parteneriate cu diferite bănci pentru finanţarea apartamentelor aflate deja în tim­pul construcţiei, iar în urma analizei proiectelor, dacă cineva doreşte să acceseze un credit pentru cumpărarea unui imobil, poa­te accesa şi cu avans zero, susţine Lucian Azoiţei, direc­to­rul general al companiei.

„Avem parteneriate cu diferite bănci pentru finanţarea apar­ta­mentelor noastre, aflate deja în timpul construcţiei. Noi pu­tem oferi în continuare finanţări imobiliare cu avansuri mai mici decât cele practicate de băncile cu care avem parteneriat. Într-o primă fază este ana­lizat proiectul şi în urma analizei, dacă cineva do­reşte să ac­ceseze un credit pentru cumpărarea unui imobil, poate accesa şi cu avans zero. Deci există astfel de produse. Trebuie să înde­pli­neşti anumite cerinţe, să ai un anumit venit, dar este pentru un pro­­dus specific“, a spus Azoiţei la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO