Bănci și Asigurări

Luminiţa Runcan de la Banca Transilvania este noul secretar general al asociaţiei dealerilor

Luminiţa Runcan de la Banca Transilvania este noul...

Autor: Anelis Baciu

15.12.2013, 19:53 1252

ACI România, asociaţia profesională a dealerilor, a numit-o pe Luminiţa Runcan, şefa trezoreriei Băncii Transilvania, în funcţia de secretar general al asociaţiei în cadrul adunării generale care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Institutul Bancar Român (IBR). Runcan l-a înlocuit în această funcţie pe Marius Stoica, directorul executiv al trezoreriei BRD, aflat la finalul celui de-al doilea mandat consecutiv. Stoica a rămas în structura de conducere a ACI România în calitate de şef al comisiei de educaţie.

Totodată, Cristian Sporiş, vicepreşedinte al Raiffeisen pe segmentul corporate, a fost înlocuit la conducerea comisiei de profesionalism de Theo Buftea, şeful trezoreriei Volksbank. Poziţia de responsabil comunicare îi revine lui Răzvan Gheorghe de la CEC Bank. Din conducerea Consiliului Director al ACI mai fac parte în calitate de membri Aurelian Mihăilescu (Raiffeisen) şi Cornel Georgescu (ATE Bank/BRCI). Funcţia de preşedinte al asociaţiei este asigurată de Victor Andrei, directorul operaţiunilor de piaţă din cadrul BNR.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.12.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO