Lupta pentru clienţi: UniCredit lansează o aplicaţie pe mobil pentru IMM-uri, liber-profesionişti şi PFA

14 sep 2017 Autor: Mediafax

UniCredit a actualizat aplicaţia de Mobile Banking, noua interfaţă permiţând gruparea tranzacţiilor în funcţie de contul sau cardul din care au fost generate, blocarea şi deblocarea cardurilor de debit sau de credit direct din aplicaţie, precum şi un instrument de control al bugetului.

UniCredit Bank oferă şi o versiune a aplicaţiei dedicată întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), liber-profesioniştilor şi persoanelor fizice autorizate (PFA) - Business Mobile, care poate fi descărcată şi utilizată de către antreprenori în paralel cu aplicaţia pentru conturi personale, potrivit unui comunicat al băncii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2017

 
Cuvinte cheie:
aplicatie
, unicredit
, imm
, blocare
, carduri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide