Bănci și Asigurări

​Mihai Tecău, CEO, Omniasig: Diferenţa de preţ între asigurători se va face prin servicii

​Mihai Tecău, CEO, Omniasig: Diferenţa de preţ...

Autor: Anelis Baciu

06.10.2016, 11:19 334

Diferenţa de preţ între diferite companii de asigurări se va face prin calitatea serviciilor şi prin modul de abordare a relaţiei cu clientul, a declarat Mihai Tecău, CEO al Omniasig, companie deţinută de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG) în cadrul conferinţei „Piaţa asigurărilor în Dobrogea”.

„Prin servicii se va face diferenţa între companii, prin servicii se pot face diferenţe de preţ. Suntem într-o fază de dezvoltare, în care relaţia asigurător- client trebuie pusă pe primul loc. Este clar că nu putem vorbi de creştere fără încredere.

Nu puteam exclude Dobrogea şi în special Constanţa în demersul nostru a găsi soluţii pentru materializarea potenţialului pieţelor regionale de asigurări. Este clar că în regiunea Dobrogea şi în special în Constanţa există potenţial de creştere. Vedem acest lucru doar dacă ne uităm la densitatea asigurărilor, la suma cheltuită anual de fiecare locuitor care ajunge undeva la 70 de euro, faţă de 100 de euro la nivel naţional. Există asigurări specifice zonei, respectiv poliţe maritime, poliţe turistice, etc. Per ansambul, România are potenţial în ceea ce priveşte asigurările, însă este momentul să trecem de acest potenţial şi să ajungem la materializarea lui. Noi credem că acest lucru se poate efectua construind o relaţie bazată pe încredere între asigurători şi clienţi şi oferind servicii de calitate”, a afirmat Tecău. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO