Bănci și Asigurări

Ministerul Finanţelor a angajat un headhunter „low cost“, care trebuie să găsească candidaţi pentru noua conducere a CEC Bank

Ministerul Finanţelor a angajat un headhunter „low...

Autor: Adelina Mihai, Claudia Medrega

18.10.2016, 00:05 1023

Cei nouă membri ai consiliului de adminis­traţie al băncii de stat CEC Bank vor fi selectaţi de firma de executive search Transearch în baza unui contract cu o valoare totală de 80.100 de lei (circa. 17.800 de euro), fără TVA.

Astfel, headhunterii Transearch vor selecta la tarife de 2.000 de euro per can­didat manageri de top pentru care, în mod normal, sumele cerute de headhunteri ar fi trebuit să fie de câteva ori mai mari.

În prezent, boardul CEC Bank este format din zece mem­bri, dintre care şase sunt neexecutivi (Ciprian Badea, Eugen Dragoş Doroş, Magdalena-Luminiţa Ma­nea, Mihai Go­gancea Vătăşoiu, Mirela Sitoiu şi Valen­tin Tiberiu Mavrovin) şi patru sunt executivi (preşedintele băncii Radu Graţian Gheţea şi cei trei vicepreşedinţi - Andrei Liviu Stama­tian, Mihaela Lucica Popa şi Gheorghe Carabasan).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO