ZF Bankers Summit '14

Omer Tetik, Banca Transilvania: Ne uităm spre real estate, dar nu vom finanţa proiecte mari. Vrem să creştem segmentul de companii medii

10 iun 2014 Autor: Ciprian Botea

Foto: Silviu Matei

Portofoliul de credite al Băncii Transilvania va rămâne unul echilibrat, niciun segment nu va avea o pondere foarte mare, iar pe lângă finanţările pentru medici şi agricultură banca a început să se uite şi către proiecte mici de real estate, domenii creative sau afaceri de familie, a declarat Omer Tetik, CEO al băncii, prezent la ZF Bankers Summit ’14.

“Ne-am focusat pe agribusiness şi divizia pentru medici, dar acum  vrem să transferăm această strategie şi către alte nişe. Ne interesează şi real estate, dar nu proiecte mari, domenii creative, afaceri de familie”, a spus Tetik.

Citeşte pe ZF Corporate cele mai importante declaraţii făcute de Omer Tetik:

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
Omer Tetik
, Banca Transilvania
, agricultura
, finantare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide